Θα «μυρίσει» χειμώνας επιτέλους ! Χαλάει για τα καλά ο καιρός - Ερχονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια!

Θα «μυρίσει» χειμώνας επιτέλους ! Χαλάει για τα καλά ο καιρός - Ερχονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια!

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από το βράδυ της Κυριακής (29/11). Δείτε που θα βρέχει και ετοιμάστε χειμερινά ρούχα και ομπρέλες!

Απόψε (29/11)  ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά αρχικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 12 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο (30/11) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ και αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά στα ανατολικά βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 21 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο (30/11) βράδυ τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν αρχικά μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί χιονόνερο ή ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.