Κατεχόμενα: Ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» οι 5 Ελληνοκύπριοι

Κατεχόμενα: Ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» οι 5 Ελληνοκύπριοι

Συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη ενώπιον του «στρατιωτικού δικαστηρίου» η ακροαματική διαδικασία για τους πέντε Ελληνοκύπριους που κατηγορούνται για «παράνομη είσοδο σε στρατιωτική ζώνη».

Στην προηγούμενη διαδικασία ζητήθηκε αναβολή κατόπιν αιτήματος της υπεράσπισης για να εξασφαλίσει την παρουσία, ως μάρτυρα, ειδικού εμπειρογνώμονα από την Τουρκία.

Υπενθυμίζεται ότι, εναντίον των πέντε Ε/κ συνεχίζεται και η διαδικασία στο “επαρχιακό δικαστήριο” Τρικώμου, το οποίο κατά την ακροαματική διαδικασία την 1η Οκτωβρίου αποφάσισε να αποσύρει δύο από τις τρεις κατηγορίες.

Η «κατηγορούσα αρχή» ανέφερε πως αποφασίστηκε η απαλλαγή των 5 Ελληνοκυπρίων για την «παράνομη είσοδο σε ξένη περιουσία« και την «πρόκληση ανησυχίας».

Η διαδικασία ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» συνεχίζεται στις 21 Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πανέτοιμος να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Χάθηκε πολύς χρόνος»

Πανέτοιμος να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Χάθηκε πολύς χρόνος»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζει εκ νέου πως είναι πανέτοιμος - ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα - να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η άμεση επανέναρξη συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE