Κακοκαιρία «ΒΑΡΒΑΡΑ»: Πλημμύρισε ξενοδοχείο - Σπινθηρισμοί σε καλώδια της ΑΗΚ έθεσαν σε συναγερμό την Πυροσβεστική

Κακοκαιρία «ΒΑΡΒΑΡΑ»: Πλημμύρισε ξενοδοχείο - Σπινθηρισμοί σε καλώδια της ΑΗΚ έθεσαν σε συναγερμό την Πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 26 περιστατικά, 19 πυρκαγιές και 7 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 19:16 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών πόλης και επαρχίας Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε έξι δεκάρια από ξηρά χόρτα και αγρία βλάστηση, σε δύσβατη περιοχή, παρά τη Κοινότητα Παλιά Χωλέτρια.

Την κατάσβεση της πυρκαγιάς υποστήριξαν ένα πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών και μία Κ.Π.Μ της Υπηρεσίας Θήρας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Λόγω των βροχοπτώσεων σημειώθηκαν δύο περιστατικά στην Επαρχία Πάφου τα οποία αφορούσαν άνοιγμα οχετών ομβρίων υδάτων σε κυκλικό κόμβο και υψηλή στάθμη νερού σε ξενοδοχείο η οποία υποχώρησε από μόνη της με την άφιξη της Π.Υ.

Επιπρόσθετα λόγο δυνατής έντασης αέρα ανταποκριθήκαμε σε τρεις σπινθηρισμούς ηλεκτρικών καλωδίων της ΑΗΚ, ένα στην Επαρχία Αμμοχώστου και δύο στην Επαρχία Λάρνακας, επεισόδια τα οποία διεκπεραιώθηκαν σε συνεργασία με συνεργεία της ΑΗΚ.

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE