Τραγωδία στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 19χρονος για το θάνατο του 71χρονου Δημήτρη - Τι διαφάνηκε στον έλεγχο

Τραγωδία στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 19χρονος για το θάνατο του 71χρονου Δημήτρη - Τι διαφάνηκε στον έλεγχο

Σε νέα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 2.30μ.μ. χθες στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στα Πέρα Ορεινής, έχασε τη ζωή του ο Δημήτρης Σκουφαρής, 71 ετών από τη Λακατάμια.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε τον άτυχο 71χρονο ο οποίος τη δεδομένη στιγμή επιχειρούσε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Ο 71χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατο του.

Ο 19χρονος οδηγός του αυτοκινήτου υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ και ναρκοτέστ με μηδενική ένδειξη, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ακολούθως, αφού ανακρίθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE