Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Την είδηση του θανάτου της, γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τέως Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης.
Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων, ο Νίκος Νικολαΐδης, «Η Ιφιγένεια αφήνει ένα έντονο αποτύπωμα στην πολιτιστική δραστηριότητα της πόλης μας. Συνέβαλε στη διοργάνωση σειράς εκδηλώσεων, πολλές από τις οποίες ήταν τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού. Η Ιφιγένεια δεν συμμετείχε απλά στις εκδηλώσεις αυτές, αλλά πρωταγωνιστούσε με μια δημιουργική παρουσία που έδινε και το στίγμα της κάθε εκδήλωσης. Χρωστούμε όλοι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Ιφιγένεια».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




