VIDEO: «Παρέλυσε» το κράτος λόγω... φορτηγού - Έτσι «έπεσαν» οι κυβερνητικές ιστοσελίδες

VIDEO: «Παρέλυσε» το κράτος λόγω... φορτηγού - Έτσι «έπεσαν» οι κυβερνητικές ιστοσελίδες

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκαν οι κυβερνητικές ιστοσελίδες, μετά από το τεχνικό «black-out» που προέκυψε νωρίτερα σήμερα.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα» ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Υφυπουργείου Καινοτομίας, κ. Γιώργος Κωμοδρόμος, διέψευσε κάθε ανησυχία για κακόβουλη ενέργεια.

«Δεν πρόκειται ούτε για κυβερνοεπίθεση ούτε για κακόβουλη ενέργεια. Ήταν ένα ατύχημα, αποκόπηκε ένα βασικό καλώδιο», σημείωσε.

Το περιστατικό προκλήθηκε από ένα φορτηγό όχημα, το οποίο «κινήθηκε λανθασμένα και απέκοψε το καλώδιο».

Ειδικότερα, ο κ. Κωμοδρόμος διευκρίνισε ότι το καλώδιο του συγκεκριμένου παρόχου ήταν εναέριο δηλαδή ήταν τοποθετημένο στους στήλους όπως είναι και τα καλώδια της ηλεκτρικής.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE