ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αερ. Λάρνακας: Ήθελε να ταξιδέψει με το πιστόλι στις χειραποσκευές του αλλά δεν τα κατάφερε

Αερ. Λάρνακας: Ήθελε να ταξιδέψει με το πιστόλι στις χειραποσκευές του αλλά δεν τα κατάφερε

Στρατιώτης μετέφερε στην αποσκευή του για το Λονδίνο αεροβόλο πιστόλι

Υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς αεροβόλου πιστολιού από Βρετανό στρατιώτη που υπηρετεί στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 19.00 χθες βράδυ στον ειδικό χώρο παραλαβής εύθραυστων αποσκευών στο Τμήμα Αναχωρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας, όπου γίνεται έλεγχος για επικίνδυνα αντικείμενα, προσήλθε για έλεγχο αποσκευών ένας νεαρός, 19 χρόνων, Βρετανικής υπηκοότητας, στρατιώτης που υπηρετεί στις Βρετανικές Βάσεις.
 
Ο νεαρός θα αναχωρούσε για το Λονδίνο και όταν τοποθέτησε τη χειραποσκευή του για έλεγχο στο ειδικό μηχάνημα, εντοπίστηκε σ’αυτήν ένα αντικείμενο το οποίο προσομοίαζε με όπλο.
 
Στην παρουσία του 19χρονου η χειραποσκευή ανοίχθηκε από τους επί καθήκοντι αστυνομικούς, οι οποίοι εντόπισαν ένα αεροβόλο πιστόλι χρώματος καφέ και μαύρο μάρκας Colt Automatic Caliber45αρι και ένα δοχείο με σφαιρίδια.
 
Ο νεαρός απάντησε αρνητικά σε ερώτηση εάν κατέχει άδεια μεταφοράς και κατοχής του όπλου και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς αεροβόλου πιστολιού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top