Άφαντος για τρίτη ημέρα ο 92χρονος Παύλος Χαραλάμπους από το Πραιτώρι

Άφαντος για τρίτη ημέρα ο 92χρονος Παύλος Χαραλάμπους από το Πραιτώρι

Αναμένεται να επαναρχίσουν τη Τρίτη (01/12) οι έρευνες για 3η μέρα για τον εντοπισμό του 92χρονου Παύλου Χαραλάμπους από το χωριό Πραιτώρι της Επαρχίας Πάφου ο οποίος απουσιάζει από την οικία του από το περασμένο Σάββατο.

Τη Δευτέρα (30/11)  χωρίς αποτέλεσμα διακόπηκε αργά το απόγευμα λόγω του σκότους η μεγάλη επιχείρηση  που στήθηκε από  νωρίς το πρωί για τον εντοπισμό του 92χρονου  Παύλου Χαραλάμπους .
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην επιχείρηση συμμετείχαν μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, της Αστυνομίας, του Τμήματος Δασών της ΕΜΑΚ και της Πολιτικής Άμυνας. Η επιχείρηση χθες  ξεκίνησε από την περιοχή Κούκλια και επεκτάθηκε στις περιοχής Κιδάσι και Άγιο Νικόλα.
 
Η καταγγελία έγινε από οικείο πρόσωπο στην Αστυνομία, ότι ο 92χρονος έφυγε  από το σπίτι του το περασμένο Σάββατο στις 15:00 το απόγευμα, λέγοντας στη βοηθό που τον φρόντιζε ότι θα πήγαινε εκκλησία.

Έκτοτε δεν επέστρεψε.

Ο 92χρονος είναι ύψους 1.70 με 1.75, λεπτής σωματικής διάπλασης και παρουσίαζε συμπτώματα άνοιας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE