ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα από τον Τούρκο Πρωθυπουργό

Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα από τον Τούρκο Πρωθυπουργό

Παράνομη μονοήμερη επίσκεψη στα κατεχόμενα θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στο παράνομο Ερτζάν στις 10.30 το πρωί ενώ θα αναχωρήσει λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ.

Ο κ. Νταβούτογλου μετά την άφιξη του στα κατεχόμενα, θα επισκεφτεί τους τάφους των πρώην Τ/κ ηγετών, Φαζίλ Κιουτσιούκ και Ραούφ Ντενκτάς και αργότερα θα επισκεφτεί το “αρχηγείο” των κατοχικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, η συνάντηση Νταβούτογλου με τον ηγέτη των Τ/μ Μουσταφά Ακιντζί θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει γεύμα προς τιμή του Τούρκου Πρωθυπουργού και της συνοδείας του.

Θα ακολουθήσει δημοσιογραφική διάσκεψη ενώ ο Τούρκος Πρωθυπουργός αναμένεται μετά να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια πολιτιστικού κέντρου στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Όπως αναφέρεται, ο κ. Νταβούτογλου θα έχει αργότερα συνάντηση με την “πρόεδρο” της λεγόμενης βουλής και με τον λεγόμενο πρωθυπουργό Ομέρ Καλίοντζου .

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top