Στην Κύπρο ο Αντόνιο Γκουτέρες στα τέλη Ιουλίου – Αναμένονται ανακοινώσεις
Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, «στις 18:40 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με ομάδα και όχημα διάσωσης για, ατύχημα (πιθανόν εργατικό, διερευνά η Αστυνομία) πτώσης ατόμου (αλλοδαπός) ο οποιος έπεσε από άγνωστο ύψος σε οροφή ισογείου χώρου πολυκατοικίας στην Λεμεσό.
Το άτομο αφού προσεγγίστηκε από τα μέλη μας σταθεροποιήθηκε, τοποθετήθηκε σε ειδικό φορείο διάσωσης, και παραδόθηκε στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του Νοσοκομείου Λεμεσού.
Την σκηνή παρέλαβε η αστυνομία και ανάλαβε την ενημέρωση λειτουργού του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας».
Στη συνέχεια, ο άνδρας μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




