Εξέλιξη: Μια σύλληψη για τα επεισόδια στο σωματείο του Απόλλωνα - Ψάχνουν ακόμη έναν

Εξέλιξη: Μια σύλληψη για τα επεισόδια στο σωματείο του Απόλλωνα - Ψάχνουν ακόμη έναν

Έναν 21χρονο συνέλαβε η Αστυνομία σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το σωματείο του Απόλλωνα, ενώ καταζητείται δεύτερο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο των εξετάσεων εξασφαλίστηκαν δυο εντάλματα σύλληψης, με τον πρώτο καταζητούμενο, έναν 21χρονο, να εντοπίζεται και να συλλαμβάνεται το πρωί του Σαββάτου.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν ομάδα οπαδών της ΑΕΛ εμφανίστηκε στο οίκημα του σωματείου, που βρίσκεται στην οδό Μεσολογγίου, ρίχνοντας κροτίδες και αυτοσχέδια εμπρηστικά αντικείμενα τύπου μολότοφ.

Ακολούθησε συμπλοκή με θαμώνες, ενώ οι ύποπτοι τράπηκαν σε φυγή με την άφιξη της Αστυνομίας, ανάβοντας φωτιά σε σκυβαλοδοχείο και προκαλώντας ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα.

Ενόψει του αυριανού Λεμεσιανού ντέρμπι των δυο ομάδων, στο γήπεδο Άλφαμέγα, η Αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα και έχει ετοιμαστεί ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για αποτροπή οποιονδήποτε νέων επεισοδίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE