ΠΑΡΑ-THEMA

Καταγγελία του Κουτσοκούμνη στην επιτροπή ηθικής δεοντολογίας της FIFA

Καταγγελία του Κουτσοκούμνη στην επιτροπή ηθικής δεοντολογίας της FIFA

Ο τίτλος προϊδεάζει για το περιεχόμενο του παρόντος δημοσιεύματος…

Στην γνωστή ιστοσελίδα διοργάνωσης ψηφισμάτων πολιτών (AVAAZ.org), ζητείται από τον κόσμο εδώ και λίγες ημέρες να προσυπογράψει την «Καταγγελία του ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ FIFA!».

Ο γράφων δεν είναι εξ εκείνων που υποστηρίζουν Κουτσοκούμνη. Τουναντίον. Άπειρες φορές επώνυμα έχει κακίσει τη στάση του κορυφαίου διοικητικού στελέχους της ΚΟΠ. Ο Κουτσοκούμνης δεν έχει πείσει για την αγνότητα των προθέσεών του. Πιο πολύ δείχνει ότι ενδιαφέρεται για το προσωπικό του συμφέρον, παρά για το καλό του αθλήματος και τη δημιουργία σωστής παιδείας. Χαρακτηριστικό ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει σε ημερίδα με στόχο την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα, γιατί σνόμπαραν την ΚΟΠ «big time», όπως είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ηλεκτρονικό του μήνυμα...

Αυτά όμως δεν είναι στοιχεία ικανά για να τον «κάψουν». Δεν αποτελούν στοιχεία που δείχνουν διαφθορά. Φανερώνουν τον χαρακτήρα του και τις προθέσεις του. Ωστόσο, δεν είναι αρκετά για να τον κάνουν να… συγκινηθεί. Άλλωστε, ο Κουτσοκούμνης έχει ακούσει πολύ χειρότερα και επιβίωσε. Δεν θα «κολλήσει» σε κάτι τέτοια.

Αυτοί, λοιπόν, που τον αντιμάχονται πρέπει να καταλάβουν ότι μόνο με ατράνταχτα στοιχεία που θα αποδεικνύουν μια ενδεχόμενη διαπλοκή ή ανήθικη πράξη, μπορούν να τον «καταδικάσουν».

Αν υπάρχουν τέτοια στοιχεία, φέρτε τα μέσα και εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας (όσοι μας γνωρίζουν το ξέρουν). Όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση. Ανούσιες κατηγορίες… 

Ο Κουτσοκούμνης είναι «γάτα» (είτε με την αρνητική, είτε με τη θετική έννοια της λέξης) και ξέρει πάντα να φυλάγεται. Δεν δίνει σημασία σε ψηφίσματα και κατηγορίες.

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top