Στο κελί ο 42χρονος για την απόπειρα απαγωγής του Ουκρανoύ πρώην αξιωματούχου

Στο κελί ο 42χρονος για την απόπειρα απαγωγής του Ουκρανoύ πρώην αξιωματούχου

Στην έκδοση διατάγματος κράτησης για περίοδο 8 ημερών προχώρησε τη Δευτέρα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, για το 42χρονο που συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος στο αεροδρόμιο Πάφου και ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση απόπειρας απαγωγής που διαπράχθηκε στις 20 Νοεμβρίου, στη Λάρνακα.  

Ο ύποπτος παρουσιάστηκε χθες στο ΤΑΕ Λάρνακας όπου τήρησε το δικαίωμα της σιωπής. Για την ίδια υπόθεση καταζητείται 44χρονος από τη Ρωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τα αδικήματα που διερευνά η Αστυνομία αφορούν υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας απαγωγής, παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και κλοπής, που διαπράχθηκε στις 20 Νοεμβρίου, στη Λάρνακα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE