Κακοκαιρία BYRON: Νέα κίτρινη προειδοποίηση – Μέχρι τι ώρα θα βρίσκεται σε ισχύ

Κακοκαιρία BYRON: Νέα κίτρινη προειδοποίηση – Μέχρι τι ώρα θα βρίσκεται σε ισχύ

Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, με ισχύ από τις 5 τα ξημερώματα ως τις 4 το απόγευμα.

Το Τμήμα προβλέπει συνδυασμό βροχών και μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα νότια, ανατολικά και ενδεχομένως τα βόρεια και τα ορεινά.

Σε περιοχή της καταιγίδας ενδέχεται να πέσει χαλάζι ενώ οι άνεμοι θα μεταβάλλονται και θα ενισχύονται.

Η ένταση της βροχής αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 35 και 55 χιλιοστών ανά ώρα ενώ η συνολική βροχόπτωση αναμένεται γύρω στα 50 χιλιοστά στο εξάωρο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE