Θλίψη για τον θάνατο της Ανδρούλας Πέτρου Αβερκίου - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Θλίψη για τον θάνατο της Ανδρούλας Πέτρου Αβερκίου - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε σε συγγενείς και φίλους η είδηση του θανάτου της Ανδρούλας Πέτρου Αβερκίου, 77 ετών από Άγιο Ερμόλαο Κερύνειας και τέως κάτοικο Λακατάμιας.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στον Στρόβολο, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025, ώρα 11:00 και καλούνται όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 10:30

Η ταφή θα γίνει στο νεο κοιμητήριο Λακατάμιας (πλησίον Αμερικάνικου ραδιοσταθμού).

Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων ΠΑ.ΣΥ.ΚΑΦ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE