Στο νοσοκομείο με βαριά γρίπη ο Φρανσουά Μπαϊρού

Στο νοσοκομείο με βαριά γρίπη ο Φρανσουά Μπαϊρού

Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας, Φρανσουά Μπαϊρού, νοσηλεύεται με «βαριά γρίπη», ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου της Pau, της οποίας είναι δήμαρχος.

Όπως γνωστοποιήθηκε, ο 74χρονος πρώην επικεφαλής της γαλλικής κυβέρνησης, που διετέλεσε πρωθυπουργός από τον Δεκέμβριο του 2024 έως τον Σεπτέμβριο του 2025, εισήχθη τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο καθώς η κατάστασή του απαιτούσε ιατρική παρακολούθηση. Σε επίσημο δελτίο Τύπου, η δημοτική αρχή ανέφερε ότι «η υγεία του βελτιώνεται, ωστόσο χρειάζεται να παραμείνει υπό την επίβλεψη των ιατρικών ομάδων για ακόμη λίγες ημέρες».

Για τον λόγο αυτό, ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες υποχρεώσεις του για την τρέχουσα εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή, οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας καταγράφουν έντονη έξαρση της εποχικής γρίπης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE