Μέσα στη βροχή και το κρύο κρατούσε την ομπρέλα για να διορθώσει ο υπάλληλος τη βλάβη: Η μικρή πράξη ανθρωπιάς που συγκίνησε μια ολόκληρη κοινότητα

Μέσα στη βροχή και το κρύο κρατούσε την ομπρέλα για να διορθώσει ο υπάλληλος τη βλάβη: Η μικρή πράξη ανθρωπιάς που συγκίνησε μια ολόκληρη κοινότητα

Μια απλή αλλά βαθιά ανθρώπινη πράξη ανέδειξε το πραγματικό νόημα της αλληλεγγύης στην κοινότητα Σουνίου–Ζανατζιάς, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Παρά τη βροχή και το κρύο, κάτοικος της περιοχής στάθηκε δίπλα σε συνεργείο του Κοινοτικού Συμβουλίου κατά την αποκατάσταση βλάβης υδατοπρομήθειας, προσφέροντας βοήθεια μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Κοινοτικού Συμβουλίου, ο κ. Edgar Benyaminov δεν επέλεξε τη θαλπωρή του σπιτιού του, αλλά προτίμησε να στηρίξει έμπρακτα τον εργαζόμενο, κρατώντας του ομπρέλα καθ’ όλη τη διάρκεια της επιδιόρθωσης. Μια κίνηση που, όπως τονίζεται, υπενθυμίζει πως «μικρές πράξεις κάνουν τη διαφορά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.