Έτσι έγινε το σοβαρό τροχαίο την Πρωτοχρονιά: Δίνει μάχη το 7χρονο κοριτσάκι - Όλα τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας της

Έτσι έγινε το σοβαρό τροχαίο την Πρωτοχρονιά: Δίνει μάχη το 7χρονο κοριτσάκι - Όλα τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας της

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες και αίτια πρόκλησης οδικής σύγκρουσης, που συνέβη χθες στη Λεμεσό και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο παιδιών, ηλικίας 7 και 13 ετών και του 41χρονου πατέρα τους.

Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 10.00π.μ., χθες Πέμπτη, 1η Ιανουαρίου, στην οδό Ελλάδος, στη Λεμεσό, όπου ο 41χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο, με την εφτάχρονη κόρη του να βρίσκεται στο πίσω κάθισμα του οχήματος και τον 13χρονο υιό του να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο τους παρέκλινε της πορείας του και αφού κινήθηκε προς τα αριστερά, προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και σε περιτοίχισμα παρακείμενου υποστατικού και ακινητοποιήθηκε στο σημείο.

Τα δύο παιδιά και ο πατέρας τους μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι, η 7χρονη έφερε κάταγμα στο αριστερό χέρι και κοιλιακή αιμορραγία. Αυτή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, στον Στρόβολο, Λευκωσία, όπου και νοσηλεύεται, με την κατάσταση της υγείας της να θεωρείται σοβαρή, ωστόσο εκτός κινδύνου.

Οι 41χρονος και 13χρονος τραυματίστηκαν ελαφρά και προληπτικά κρατήθηκαν για παρακολούθηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, από όπου αναμένεται να λάβουν εξιτήριο σήμερα.

Το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.