Τροχαίο ατύχημα στα ορεινά – Καλέστηκε η Πυροσβεστική για τη διάσωση του οδηγού – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα στα ορεινά – Καλέστηκε η Πυροσβεστική για τη διάσωση του οδηγού – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 39 περιστατικά, 23 πυρκαγιές και 16 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Χθες Δευτέρα 5/1, στις 12:59 το μεσημέρι υπήρξε ανταπόκριση με ομάδα και όχημα διάσωσης για τροχαία σύγκρουση στο δρόμο Σαϊτά- Αμιάντου.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε πλάγια θέση.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε χρήση διασωστικών εργαλείων για την «αποπαγίδευση» ενός ατόμου ηλικίας 77 ετών (άντρας) και παραδόθηκε στο ασθενοφόρο για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκε ένα πυροσβεστικό/διασωστικό όχημα.

Η κατάσταση υγείας του 77χρονου δεν έχει γίνει γνωστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.