ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βαποράκια ναρκωτικών οι δεσμοφύλακες των Κεντρικών Φυλάκων – Ψάχνουν και άλλους συνεργούς του 36χρονου

Βαποράκια ναρκωτικών οι δεσμοφύλακες των Κεντρικών Φυλάκων – Ψάχνουν και άλλους συνεργούς του 36χρονου

Το ενδεχόμενο να είχε συνεργούς ο δεσμοφύλακας των Κεντρικών Φυλακών που πιάστηκε στα δίχτυα της ΥΚΑΝ με ποσότητα ναρκωτικών, διερευνάται στο παρόν στάδιο.

Ο 36χρονος συνελήφθη την Πέμπτη (10/12) έξω από τις Κεντρικές Φυλακές καθώς ήταν έτοιμος να μεταφέρει ναρκωτικά για να τα πωλήσει σε κρατούμενους. Η ΥΚΑΝ τον έθεσε υπό παρακολούθηση και κατά τον έλεγχο που διενήργησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (10/12) έξω από τις Κεντρικές Φυλακές, εντόπισαν στην κατοχή του 430 γραμμάρια συνθετικής κάνναβης. 

Ο δεσμοφύλακας τέθηκε υπό κράτηση ενώ αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή (11/12) στο Επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας με αίτημα προσωποκράτησης του. Εκτός αυτού, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια καθώς και ίχνη συνθετικών ναρκωτικών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» (11/12) και τα όσα γράφει ο Μανώλης Καλατζής, η ΥΚΑΝ αλλά και η Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών αναζητούν και συνεργούς του 36χρονου δεσμοφύλακα, οι οποίοι φαίνεται πως τον βοηθούσαν να προμηθεύει τα ναρκωτικά εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 36χρονος φέρεται να παραδέχτηκε πως μετέφερε τα ναρκωτικά με σκοπό να τα διαθέσει σε καταδίκους. Άξιο αναφοράς είναι πως ο δεσμοφύλακας δεν έχει αποκαλύψει οτιδήποτε για άλλα πρόσωπα και γι΄ αυτο θα συνεχιστεί η ανάκριση του και η αναζήτηση και άλλων στοιχείων.

Η διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών φέρεται να είχε υποψίες και για άλλα μέλη του προσωπικού τα οποία ίσως να εμπλέκονται και σε άλλες παράνομες συναλλαγές με κατάδικους. Η αψίδα έλεγχου που υπάρχει δεν ανιχνεύει ναρκωτικά και για αυτό η μεταφορά τους στην κλειστή φυλακή είναι πολύ εύκολη καθώς οι δεσμοφύλακες δεν υπόκεινται σε σωματικό έλεγχο.

Επιμέλεια: Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Τα μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν διάφορα περιστατικά παγκύπρια κατά το τελευταίο τριήμερο της Μεγάλης Εβδομάδας που αφορούσαν οχληρία, ρίψη κροτίδων, άναμμα λαμπρατζιών και άλλα αδικήματα που σχετίζονταν με τη νεανική παραβατικότητα. Επίσης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανταποκρίθηκαν σε αρκετές κλήσεις που αφορούσαν πυρκαγιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top