Άνοιγμα βιβλίου συλλυπητηρίων για Γ. Βασιλείου από την Πρεσβεία στην Αθήνα - Μέχρι πότε

Άνοιγμα βιβλίου συλλυπητηρίων για Γ. Βασιλείου από την Πρεσβεία στην Αθήνα - Μέχρι πότε

Από σήμερα, Πέμπτη, η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, ανακοινώνει το άνοιγμα βιβλίου συλλυπητηρίων για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Κύπρου, Γιώργου Βασιλείου.

Το άνοιγμα βιβλίου συλλυπητηρίων θα γίνει στο κτίριο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς και στο Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου.

Η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας ανακοινώνει επίσης ότι, κατά τη διάρκεια του εθνικού πένθους, από 15 έως και 17 Ιανουαρίου 2026, ημέρα τέλεσης της Εξόδιου Ακολουθίας, αναβάλλονται όλες οι επίσημες εκδηλώσεις και δράσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE