LIFESTYLE

Το Σάββατο ο μεγάλος τελικός για την Miss Κρήτη 2015! Πανέτοιμες οι 14 φιναλίστ - Δείτε τις (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο ο μεγάλος τελικός για την Miss Κρήτη 2015! Πανέτοιμες οι 14 φιναλίστ - Δείτε τις (ΦΩΤΟ)

Η Λάουρα Νάργες διανύει την καλύτερή της φάση, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Η ξανθιά παρουσιάστρια επιστρέφει και πάλι στην παρουσίαση, καθώς αναλαμβάνει τα ηνία των καλλιστείων Κρήτης Miss Kriti 2015.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, ενώ guest εμφάνιση θα κάνει το συγκρότημα των REC.

Ο θεσμός των καλλιστείων:

O θεσμός  που για 36 συναπτά έτη προβάλει την Κρητική γυναικεία ομορφιά σε όλο τον κόσμο συνεχίζει το έργο του, δίνοντας την ευκαιρία σε νέες κοπέλες με εμφανισιακά προσόντα να διακριθούν και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.  

Έπειτα λοιπόν από πολύμηνη προετοιμασία, 14 πανέμορφες κοπέλες απ’όλη την Κρήτη θα συναγωνιστούν φέτος για να διεκδικήσουν τους επίζηλους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Γιάνγκ 2015, στον μεγάλο Τελικό του 36ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στο κινηματοθέατρο Αστόρια στο Ηράκλειο με τηλεοπτική κάλυψη από την ΚΡΗΤΗ TV.

Δείτε τις:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top