Σκάνδαλο: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπων και αδήλωτη εργασία

Σκάνδαλο: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπων και αδήλωτη εργασία

Ο ακραίος αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν Λούκας Ερναντές και η σύζυγός του Βικτόρια Τριάι κατηγορούνται για human trafficking (εμπορία ανθρώπων) και αδήλωτη εργασία, καθώς υπήρξε καταγγελία εις βάρος τους στην αστυνομία των Βερσαλιών.

Η καταγγελία έγινε από μια οικογένεια με κολομβιανές ρίζες αποτελούμενη από ένα ανδρόγυνο και τρία παιδιά, που εργαζόταν για υπηρεσίες του ζευγαριού μεταξύ του Σεπτεμβρίου 2024 και Νοεμβρίου 2025, χωρίς κάποιο νόμιμο καθεστώς, σε διάφορα πόστα (σεκιούριτι, μάγειρες, νταντάδες).

Οι οικονομικές απολαβές ήταν μικρότερες σε σχέση με το προβλεπόμενο, ενώ ήταν πολλές οι ώρες αδήλωτης εργασίας, με την καταγγελία να αναφέρει ότι εργαζόντουσαν έως και 84 ώρες εβδομαδιαίως.

Ο Λούκας Ερναντές και η σύζυγός του δήλωσαν (μέσω του ατζέντη του Γάλλου μπακ) έκπληκτοι για τη συγκεκριμένη καταγγελία, αλλά και άγνοια, τονίζοντας ότι θα προστατεύσουν τα συμφέροντά τους.

 

ΠΗΓΗ: Sports24.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE