Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στην Λευκωσία - Μίλησε με κυπριακή προφορά ο δράστης

Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στην Λευκωσία - Μίλησε με κυπριακή προφορά ο δράστης

Ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού διαπράχτηκε τις πρωινές ώρες σήμερα Κυριακή 13/12, γύρω στις 2:50 τα ξημερώματα σε περίπτερο στην Λακατάμεια.

Ο δράστης αφού μπούκαρε στο περίπτερο εξανάγκασε την υπάλληλο να του δώσει τα χρήματα που βρίσκονταν στο ταμείο, ύψους €400 και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο άγνωστος, είναι ύψους 1.70μ., ηλικίας 25 ετών περίπου, οποίος φορούσε μαύρο σακάκι με κουκούλα με την οποία είχε καλυμμένο το κεφάλι του, αλλά όχι το πρόσωπό του. 

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, o 25χρονος μίλησε στην υπάλληλο με κυπριακή προφορά ενώ τις κινήσεις του κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE