Θλίψη ΠτΔ για θάνατο Κώστα Γαβριηλίδη: «Μέσα από τη δράση του, άνοιξε δρόμους συζήτησης και κατανόησης σε ζητήματα που αφορούν τον άνθρωπο»
Βαθιά η θλίψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη για τον θάνατου του Κώστα Γαβριηλίδη.

Συγκεκριμένα το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στην Τροχαία Λάρνακας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο καθώς και μέλη της Αστυνομίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο ένα όχημα επέβαιναν δύο πρόσωπα ο οδηγός 70 ετών με τη συνοδηγό τη γυναίκα του ενώ στο δεύτερο όχημα επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα ο 40 ετών οδηγός με τη γυναίκα του και πίσω τα δύο παιδιά τους.
Από τη σφοδρή σύγκρουση οχημάτων όλα τα πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ, η μία συνοδηγός φαίνεται να είναι κρίσιμα.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




