ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απίστευτη καταδίωξη μεθυσμένου οδηγού στην Λευκωσία με πυροβολισμούς - Τι έδειξε η εξέταση αλκοόλης

Απίστευτη καταδίωξη μεθυσμένου οδηγού στην Λευκωσία με πυροβολισμούς - Τι έδειξε η εξέταση αλκοόλης

Σε μια άγρια καταδίωξη ενός ασυνείδητου οδηγού νεαρού προχώρησαν τα μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας όταν αυτός αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο.

Τα όσα ακολούθησαν θυμίζουν ταινία δράσης βγαλμένη από το Ηοllywood.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας γύρω στις 2.10 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, τα οποία διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στη λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στο Στρόβολο, έκαναν σήμα στον οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο. Αντί αυτού, ο οδηγός συνέχισε την πορεία του, οδηγώντας αμελώς και επικίνδυνα.

Αμέσως, το περίπολο της Τροχαίας ακολούθησε το πιο πάνω αυτοκίνητο, από τα φώτα Ορφανίδη προς τον κυκλικό κόμβο Μετρό, ενώ κατά την προσπάθεια ανακοπής του από μέλος της Αστυνομίας, το οποίο έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει το όχημα, αυτός κινήθηκε απειλητικά εναντίον του με το όχημά του, με αποτέλεσμα το μέλος της Αστυνομίας να κάνει χρήση του υπηρεσιακού του πιστολιού, πυροβολώντας δυο φορές στο δεξί μπροστινό ελαστικό του οχήματος, με σκοπό να το ακινητοποιήσει.

Ακολούθως, ο οδηγός συνεχίζοντας να οδηγεί επικίνδυνα συνέχισε την πορεία του προς την περιοχή του Στροβόλου, διαπράττοντας τροχαίες παραβάσεις, ενώ λόγω της ζημιάς που υπέστη το ελαστικό, το όχημα ακινητοποιήθηκε σε χώρο στάθμευσης στην περιοχή του Στροβόλου.

 Στη συνέχεια, ο οδηγός συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που  διέπραξε. Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υπεβλήθη, η ένδειξη ήταν 78mg%, αντί 22mg% που είναι το καθορισμένο από το Νόμο όριο, ενώ σε τελική εξέταση αλκοόλης, η ένδειξη ήταν 83mg% αντί 22mg%.

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 21χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου συνεχίζει τις εξετάσεις

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top