ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τελεί υπό σύγχυση ο παιδοκτόνος της Παραμύθας – Περπατάει στους διαδρόμους του Γ.Ν. Λεμεσού

Τελεί υπό σύγχυση ο παιδοκτόνος της Παραμύθας – Περπατάει στους διαδρόμους του Γ.Ν. Λεμεσού

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο 67χρονος παιδοκτόνος της Παραμύθας. Πλέον περπατάει και μιλά, μας ανέφεραν οι πήγες μας.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα δημοσιεύματα μας, ο 67χρονος Τιμολέων Θεμιστοκλέους νοσηλευόταν από τις 14 Οκτωβρίου στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού (31/10 - 01/11).

Νεότερα:Φονικό Παραμύθας - Μεταφέρθηκε στην εντατική Γ.Ν Λεμεσού ο παιδοκτόνος

Εκτός κινδύνου ο παιδοκτόνος της Παραμύθας – Δεν είναι σε θέση να μιλήσει

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, ο 67χρόνος βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Συγκεκριμένα όπως μας ανέφεραν, είναι σε θέση να περπατήσει αλλά και να μιλήσει, όμως τελεί υπό σύγχυση. 

Ο 67χρονος έφερε σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση στη δεξιά πλευρά, κατάγματα κάτω γνάθου και πλευρών, ενώ είχε υποστεί και  καρδιακό επεισόδιο . Αποτέλεσμα, εδώ και δυο μήνες να νοσηλεύεται καθώς δεν μπορούσε να μιλήσει και να επικοινωνήσει με τους γύρο του.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η Αστυνομία είναι σε συνεχή ενημέρωση με του θεράποντες ιατρούς του, για την κατάσταση της υγείας του. Μάλιστα, όπως μας ενημέρωσαν, αναμένουν σύντομα την ιατρική βεβαίωση που θα καταδείξει πότε θα είναι σε θέση ο 67χρονος να ανακριθεί, να συλληφθεί και να κατηγορηθεί.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top