LIFESTYLE

Τους «κάρφωσε» ο πεθερός! (VIDEO) Αυτός είναι ο γάμος της ελληνικής showbiz που όλοι περιμένουν

Τους «κάρφωσε» ο πεθερός! (VIDEO) Αυτός είναι ο γάμος της ελληνικής showbiz που όλοι περιμένουν

Τα ξεφούρνισε όλα ο ευτυχισμένος πεθερός!

Την υπέρτατη απόδειξη ότι η σχέση της Ελένης Φουρέιρα και του Σπυράγγελου Λυκούδη θα έχει… ευτυχή κατάληξη, έδωσε ο ίδιος ο πεθερός της τραγουδίστριας και μάλιστα σε δημόσιο χώρο!

Όπως θα δείτε και στο video του «Happy Day», ο πατέρας του Σπυράγγελου Λυκούδη, Διονύσης Λυκούδης, ανακοίνωσε (εμμέσως πλην… σαφώς) κατά την διάρκεια της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου (όπου η Ελένη Φουρέιρα πήγε να τραγουδήσει), ότι η τραγουδίστρια και ο γιος του παντρεύονται!

«Φυσικά, απόψε ευχαριστούμε πάρα πολύ την Ελένη, που ταξίδεψε όλη νύχτα για να έρθει κοντά μας μετά την δουλειά. Ήρθε με το πρωινό πλοίο, είναι ξενύχτισσα και έτοιμη να μας χαρίσει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, την πιο όμορφη εκδήλωση για το άναμμα του δέντρου μας. Ελένη σε ευχαριστούμε, και μην ξεχνάτε ότι θα την κάνουμε γρήγορα Κεφαλονίτισσα!» είπε ο Διονύσης Λυκούδης, ο οποίος εκτός από εφοπλιστής είναι και Αντιδήμαρχος Αργοστολίου, με το πλήθος από κάτω να σφυρίζει επιδοκιμαστικά και την Ελένη Φουρέιρα να γελά αμήχανα!

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top