ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εικόνα του φωτορεπόρτερ του «Φιλελευθέρου» που πήρε παγκόσμια διάκριση! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η εικόνα του φωτορεπόρτερ του «Φιλελευθέρου» που πήρε παγκόσμια διάκριση! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παγκόσμια διάκριση για άτομο του δημοσιογραφικού σιναφιού της Κύπρου!

Ο φωτορεπόρτερ της Cyprus Weekly και του συγκροτήματος του «Φιλελευθέρου», Στέφανος Κουρατζής, πήρε το τρίτο βραβείο σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς της υφηλίου, για τη φωτογραφία του με τίτλο «Riding the Clouds».

Του Φάνη Μακρίδη

Το στιγμιότυπο που απαθανάτισε με τη μηχανή του ο καλός συνάδελφος πραγματικά σου κόβει την ανάσα. Βλέποντας την μαγευτική αυτή εικόνα δεν δυσκολεύεσαι να καταλάβεις γιατί κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε χιλιάδες φωτογραφίες συμμετεχόντων από 85 χώρες!

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Στέφανο Κουρατζή, ο οποίος μας μίλησε για τη στιγμή που απαθανάτισε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο: «Δεν δούλευα εκείνη την ημέρα. Ήμουν με κάποιους φίλους για περιήγηση στο Κούρειο όταν είδα αυτή την εικόνα. Ήμουν όμως σε ετοιμότητα, επειδή πάντα έχω μαζί μου τη φωτογραφική μηχανή».

Το δελτίο Τύπου
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου των διοργανωτών ο συνάδελφος «πήρε το τρίτο βραβείο στην Κατηγορία «Φύση/Ουρανός», με κριτές επαγγελματίες της τέχνης της φωτογραφίας και απλό κόσμο και Εύφημο Μνεία στην Κατηγορία «Καλές Τέχνες/Αφαιρετικό», με κριτές επαγγελματίες  της τέχνης της φωτογραφίας, του παγκόσμιου διαγωνισμού φωτογραφίας PRIX DE LA PHOTOGRAPHIE PARIS (PX3) 2015 κέρδισε η φωτογραφία του φωτογράφου και φωτορεπόρτερ Στέφανου Κουρατζή, με τίτλο «Riding the Clouds».

Ο διαγωνισμός PRIX DE LA PHOTOGRAPHIE PARIS είναι από τους πιο αναγνωρισμένους, παγκόσμια, διαγωνισμούς φωτογραφίας και σ’ αυτόν συμμετέχουν κάθε χρόνο χιλιάδες φωτογράφοι από όλο τον κόσμο. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από καταξιωμένους διεθνώς επαγγελματίες όλων των εκφάνσεων της τέχνης της φωτογραφίας.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία του Στέφανου Κουρατζή, με τίτλο «Riding the Clouds», διαγωνίστηκε με χιλιάδες συμμετοχές, από φωτογράφους προερχόμενους από 85 χώρες και κέρδισε τα βραβεία στις δύο κατηγορίες, κάτι που αποτελεί και διεθνή αναγνώριση του έργου του φωτογράφου.

Ο Στέφανος Κουρατζής εργάζεται ως φωτογράφος και φωτορεπόρτερ στην Cyprus Weekly και το Συγκρότημα του Φιλελευθέρου και έχει στο ενεργητικό του, εκτός  της καθημερινής εργασίας του, συμμετοχή και βραβεύσεις σε πολλούς διαγωνισμούς και εκθέσεις φωτογραφίας και αποστολές στο εξωτερικό».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top