ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο! Σύρος ναυτικός ξεγέλασε τους Κύπριους διασώστες - Τον συνέλαβε η αστυνομία

Απίστευτο! Σύρος ναυτικός ξεγέλασε τους Κύπριους διασώστες  - Τον συνέλαβε η αστυνομία

Σύρος ναυτικός μέλος του πληρώματος του υπό σημαία Μολδαβίας φορτηγού πλοίου "Bee Master", ο οποίος μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 14/12 με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Πάφου συνελήφθη από την Αστυνομία όταν διαπιστώθηκε ότι δεν είχε οτιδήποτε και ότι επεχείρησε να εξαπατήσει τις αρχές προκειμένου να μεταφερθεί στην ξηρά.

Το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης  μετά από πληροφορία που έλαβε για σοβαρά ασθενή συριακής καταγωγής, μέλος του πληρώματος του συγκεκριμένου πλοίου που έπλεε στην  θαλάσσια περιοχή 90 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πάφου συντόνισε την εκτέλεση επιχείρησης αεροδιακομιδής.  

Με τη συνοδεία νοσηλευτή ελικόπτερο παρέλαβε τον ασθενή και τον μετέφερε  στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου εξετάστηκε χωρίς ωστόσο να διαπιστωθεί το παραμικρό.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο Σύρος να επεχείρησε να ξεγελάσει τις αρχές προκειμένου να παραμείνει στο νησί και ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την απέλαση του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eπιχείρηση διάσωσης ασθενούς από πλοίο ανοικτά της Πάφου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top