Εκπυρσοκρότηση όπλου: Έτσι συνέβη το περιστατικό με τον συμβίο της – «Υπέστη μερικό ακρωτηριασμό του κάτω άκρου»

Εκπυρσοκρότηση όπλου: Έτσι συνέβη το περιστατικό με τον συμβίο της – «Υπέστη μερικό ακρωτηριασμό του κάτω άκρου»

Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, παρουσιάστηκε την Τετάρτη (25/2) ο 26χρονος Ελληνοκύπριος που συνελήφθη, μετά το ατύχημα που φαίνεται να συνέβη εντός της οικίας όπου διαμένει με την 25χρονη συμβία του, επίσης Ελληνοκύπρια.

Το Δικαστήριο διέταξε την 3ημερη προσωποκράτηση του 26χρονου για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπεύθυνου του ΤΑΕ Λεμεσού, Κώστα Μιχαήλ, στον alpha στην εκπομπή «alpha ενημέρωση»,  από τις προκαταρτικές εξετάσεις φαίνεται να πρόκειται για ατύχημα ωστόσο η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 25χρονη φαίνεται να κατέχει άδεια οπλοκατοχής, ενώ ο 26χρονος συμβίος της όχι.

«Το περιστατικό συνέβη όταν τα δύο πρόσωπα προέβαιναν σε καθαρισμό του κυνηγετικού όπλου και ενώ είχαν την κάννη προς τα κάτω, φαίνεται αυτό να εκπυρσοκρότησε»

Από τα γεγονότα φαίνεται ότι αρχικά ειδοποιήθηκε η αστυνομία ότι ακούστηκε πυροβολισμός ενώ στη συνέχεια μέλη των αρχών μετέβησαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τον κύριο Μιχαήλ, η κοπέλα τραυματίστηκε στο πόδι και υπέστη μερικό ακρωτηριασμό του κάτω άκρου, έχει εισαχθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία και γίνονται προσπάθειες για αποκατάσταση του τραύματος.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.