Βουλή: Αρχίζει η συζήτηση για τον προϋπολογισμό - Προς ψήφιση το βράδυ της Πέμπτης 17/12

Βουλή: Αρχίζει η συζήτηση για τον προϋπολογισμό - Προς ψήφιση το βράδυ της Πέμπτης 17/12

Με τις τοποθετήσεις των αρχηγών ή εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, αρχίζει σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό Προϋπολογισμό του 2016.

Η συζήτηση θα αρχίσει λίγο μετά τις τρεις το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί αύριο το βράδυ με τη ψηφοφορία.

Στις δέκα το πρωί θα συζητηθεί η αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την άρση του απορρήτου στην καταγεγραμμένη ηλεκτρονική επικοινωνία.

Θα συζητηθεί επίσης ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός για ενίσχυση της κεφαλαιουχικής βάσης του Συνεργατισμού, η πρόταση νόμου για το θέμα της διαχείρισης της πρώην Λαϊκής και η νομοθετική ρύθμιση του θέματος παραγραφής δικαιωμάτων για πολιτικές αγωγές.

Οι εργασίες της ολομέλειας της Βουλής θα μεταδοθούν απευθείας από το Πρώτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου του ΡΙΚ.

Πηγή: riknews.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE