Τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε τη ζωή του ο 17χρονος Ιωάννης – Στο «κόκκινο» το αλκοτέστ του 54χρονου οδηγού

Τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε τη ζωή του ο 17χρονος Ιωάννης – Στο «κόκκινο» το αλκοτέστ του 54χρονου οδηγού

Σε νέα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 7.20 χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Ιωάννης Νικολάου, 17 ετών από τη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονος στην οδό Σταυραετού στο Στρόβολο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 17χρονος.

Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του γύρω στις 8 το βράδυ.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με τελική ένδειξη 63μg αντί 22μg που είναι το ανώτατο από τον Νόμο όριο και αφού συνελήφθη, τέθηκε υπό κράτηση.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE