LIFESTYLE

Διαβάστε το πρώτο μήνυμα του Ρέμου μετά το ατύχημα – Γιατί ζητάει συγγνώμη μέσω instagram; (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε το πρώτο μήνυμα του Ρέμου μετά το ατύχημα – Γιατί ζητάει συγγνώμη μέσω instagram; (ΦΩΤΟ)

Μήνυμα στους fans του έστειλε ο Αντώνης Ρέμος προκειμένου να τους καθησυχάσει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο μάτι.

Ο τραγουδιστής ανέβασε το εξής κείμενο στο Instagram: «Αγαπημένα μου φιλαράκια καλημέρα! Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί με τον τραυματισμό μου. Θα μπορούσε να είναι καλύτερα αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερα!!! Τελικά μάλλον όλα καλά είναι! Σας ευχαριστώ για την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείξατε για μένα».

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, το απίστευτο ατύχημα έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης στα πλατό του «Πρωινού», όπου οι Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά και οι λοιποί συντελεστές, μαγνητοσκοπούσαν το Πρωτοχρονιάτικο show!

Όπως εξήγησε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος ήταν σοκαρισμένος, το γύρισμα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς ο Αντώνης Ρέμος που ήταν ένας εκ των βασικών καλεσμένων, τραυματίστηκε τόσο σοβαρά που παραλίγο να χάσει την όρασή του.

Από την πλευρά της η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στην εκπομπή της «Namaste» πως ένα κομματάκι πεπιεσμένο κομφετί ήταν η αιτία του σοβαρού τραυματισμού του τραγουδιστή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ένα τέτοιο μικρό χαρτάκι αν πεταχτεί με πίεση μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγάλη ζημιά. Μπήκε στο αριστερό του μάτι και τραυμάτισε τον κερατοειδή, καθώς βρισκόταν πολύ κοντά στο μηχάνημα που το πετούσε. Για αυτό χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο Αντώνης Ρέμος! Τα περαστικά μας, την αγάπη μας και ελπίζουμε όλα να είναι καλά!» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top