Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για την υπόθεση της «Σάντυ», με τις τελευταίες αποκαλύψεις να κλονίζουν την αξιοπιστία των καταγγελιών.

Κατά τη διενέργεια των ελέγχων, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών προσώπων. Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν στη βάση δικαστικών ενταλμάτων που εκκρεμούσαν εναντίον τους για μη παρουσίαση ενώπιον δικαστηρίου και οφειλές και τρίτο πρόσωπο για τροχαία αδικήματα.
Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων αυτών, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ανακόπηκαν για έλεγχο 522 οχήματα και ελέγχθηκαν συνολικά 753 οδηγοί και επιβάτες. Διενεργήθηκαν παράλληλα έλεγχοι 40 υποστατικών όπου καταγγέλθηκαν τέσσερις εξ αυτών, σε σχέση με αδικήματα που αφορά την λειτουργία τους.
Κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενεργήθηκαν, καταγγέλθηκαν 280 οδηγοί για διάφορες παραβάσεις τροχαίας, ενώ δύο οδηγοί εντοπίστηκαν θετικοί σε προκαταρκτικό έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών. Επίσης, στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, κατακρατήθηκαν εννέα οχήματα.
Οι συντονισμένες επιχειρήσεις αστυνόμευσης, για πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος, συνεχίζονται καθημερινά, με ενισχυμένη αστυνομική παρουσία, στοχευμένους ελέγχους και άμεση επιχειρησιακή δράση, με σκοπό την προστασία των πολιτών και τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




