ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξάμηνη παράταση των ευρωπαϊκών κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας

Εξάμηνη παράταση των ευρωπαϊκών κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας

Το «πράσινο φως» δόθηκε σε επίπεδο πρεσβευτών των κρατών-μελών της ΕΕ για την εξάμηνη παράταση των οικονομικών κυρώσεων που έχουν επιβληθεί σε βάρος της Ρωσίας εξαιτίας της εμπλοκής της στη σύρραξη στην ανατολική Ουκρανία, γνωστοποίησαν κοινοτικές πηγές και διπλωμάτες.

Η Ιταλία ζήτησε να υπάρξει συζήτηση σχετικά με τις κυρώσεις, που πλήττουν στο σύνολό της την ρωσική οικονομία, κατά τη διάρκεια της διήμερης Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες που ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή.

Ωστόσο, η απόφαση ελήφθη σήμερα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης σε επίπεδο πρεσβευτών μετά τη λήξη των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Η απόφαση θα καταστεί οριστική στις 13.00 ώρα Ελλάδας τη Δευτέρα εκτός εάν κάποιο κράτος-μέλος της Ένωσης τροποποιήσει την θέση του και εγείρει εγγράφως αντιρρήσεις.

Πηγή: tovima.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Silia Kapsis: Απάντησε στον πατέρα της που είπε ότι αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή της - «Ξέρω την αλήθεια»



Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στην υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ επικεντρώθηκε η συζήτηση Προέδρου ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, και του Προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστο Χρίστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top