ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο δολοφόνος του Σολωμού και ψεύτης και θα το ξανά έκανε!

Ο δολοφόνος του Σολωμού και ψεύτης και  θα το ξανά έκανε!

Ο δολοφόνος του Σολωμού Σολωμού, Κενάν Ακίν ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με τη δολοφονία.

Έσπευσε, ωστόσο, να αναφέρει πως «εάν ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβαινε σήμερα, θα ήθελα να κάνω προσωπικά την πράξη αυτή». Δηλαδή, θα δολοφονούσε όποιον θα προσπαθούσε να κατεβάσει τουρκική σημαία από τον ιστό.

Σε δηλώσεις του την Παρασκευή, 18/12  ο Ακίν, ο οποίος είναι σήμερα μέλος του Συμβουλίου του Δημοκρατικού Κόμματος – Εθνικές Δυνάμεις, είπε ότι εξακολουθεί να καταζητείται από την Ιντερπόλ με Red Bulletin και πρόσθεσε: «Το είπα, καθώς και το επαναλαμβάνω και σήμερα. Ελάτε και πάρτε το όπλο μου για βαλλιστικό έλεγχο… αν κάτι τέτοιο συμβεί στην σημαία σήμερα, θα ήθελα να το πράξω αυτό, επειδή παραβίασε τα σύνορα μου. Η σημαία είναι τιμή μας, η περηφάνια μας. Δεν ντρέπομαι να κατηγορηθώ για ένα τέτοιο έγκλημα.»

Πηγή: «Ο Φιλελέυθερος» 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top