Μπουρλότο στο αυτοκίνητο 42χρονου στην Έγκωμη

Μπουρλότο στο αυτοκίνητο 42χρονου στην Έγκωμη

Κακόβουλα φαίνεται να τέθηκε φωτιά, που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης, 22/12 σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 42χρονου στην Έγκωμη, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, η πυρκαγιά στο αυτοκίνητο του 42χρονου ξέσπασε στις 01:00 και κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

«Γύρω στη 01:00 υπήρχε πληροφορία για φλεγόμενο αυτοκίνητο στην Έγκωμη. Μετέβησαν μέλη της Αστυνομία και της Πυροσβεστικής. Έσβησαν τη φωτιά. Πρόκειται για όχημα 42χρονου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία εκ πρώτη όψεως η πυρκαγιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα», ανέφερε.

Σύμφωνα με την αστυνομία το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ η αξία του ανέρχεται στις 15 χιλιάδες ευρώ περίπου.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας θα διενεργήσει περαιτέρω εξετάσεις σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE