Μπουρλότο στο αυτοκίνητο 42χρονου στην Έγκωμη

Μπουρλότο στο αυτοκίνητο 42χρονου στην Έγκωμη

Κακόβουλα φαίνεται να τέθηκε φωτιά, που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης, 22/12 σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 42χρονου στην Έγκωμη, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, η πυρκαγιά στο αυτοκίνητο του 42χρονου ξέσπασε στις 01:00 και κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

«Γύρω στη 01:00 υπήρχε πληροφορία για φλεγόμενο αυτοκίνητο στην Έγκωμη. Μετέβησαν μέλη της Αστυνομία και της Πυροσβεστικής. Έσβησαν τη φωτιά. Πρόκειται για όχημα 42χρονου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία εκ πρώτη όψεως η πυρκαγιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα», ανέφερε.

Σύμφωνα με την αστυνομία το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ η αξία του ανέρχεται στις 15 χιλιάδες ευρώ περίπου.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας θα διενεργήσει περαιτέρω εξετάσεις σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE