Σοκάρει το βίντεο: Η στιγμή που ξύλινο κιόσκι στη Λεμεσό τυλίγεται στις φλόγες

Σοκάρει το βίντεο: Η στιγμή που ξύλινο κιόσκι στη Λεμεσό τυλίγεται στις φλόγες

Ολοσχερώς καταστράφηκε ξύλινο κιόσκι κοντά στην παραλία Governor’s Beach στη Λεμεσό, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με τις Αρχές.

Με βάση τις πληροφορίες του Roadreport, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε μεταξύ των ωρών 19:30 με 20:00 στις 12 Μαΐου. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετά από σχετική ειδοποίηση.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο και να την κατασβέσουν, ωστόσο το ξύλινο υποστατικό υπέστη εκτεταμένες ζημιές και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθούν περαιτέρω εξετάσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Όχι» Έρχιουρμαν για τριμερή - Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πρόεδρος

«Όχι» Έρχιουρμαν για τριμερή - Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πρόεδρος

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η τριμερής συνάντηση στη Νέα Υόρκη μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.