Σεισμός στην Κύπρο: Πόσα ρίχτερ ήταν τελικά - Σε ποιες περιοχές έγινε αισθητός

Σεισμός στην Κύπρο: Πόσα ρίχτερ ήταν τελικά - Σε ποιες περιοχές έγινε αισθητός

Το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 20 Μαΐου 2026 και τοπική ώρα 16:00 καταγράφηκε από το Σεισμολογικό Δίκτυο του Τμήματος σεισμός μεγέθους 2.5 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο την περιοχή Επισκοπής Λεμεσού, 14 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης της Λεμεσού με εστιακό βάθος 15 χιλιομέτρων και έγινε αισθητός στην Λεμεσό και στις γύρω περιοχές του αστικού συγκροτήματος (περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο που ακολουθεί:http://www.gsd-seismology.org.cy/en/origins/96811/event).

H πληροφόρηση για τη σεισμικότητα του χώρου της Κύπρου δημοσιεύεται στις ιστοσελίδες του Σεισμολογικού Κέντρου www.gsd-seismology.org.cy και www2.gsd-seismology.org.cy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE