LIKE ONLINE

Άλλο και τούτο πάλι! Οδηγός βρέθηκε θετικός για κοκαΐνη ενώ είχε πιει μόνο... τσάι!

Άλλο και τούτο πάλι! Οδηγός βρέθηκε θετικός για κοκαΐνη ενώ είχε πιει μόνο... τσάι!

Ένας οδηγός λεωφορείου στη Γένοβα, όταν έπινε τσάι με βότανα αισθανόταν πιο «δυνατός», αλλά δεν γνώριζε τον πραγματικό λόγο

Ο 38χρονος οδηγός λεωφορείου Roberto, έπινε κάθε μέρα ένα φλιτζάνι τσάι με βότανα πριν πάει στη δουλειά. Ο Ιταλός από τη Γένοβα, του οποίου μόνο το μικρό όνομα έχει γίνει γνωστό, όταν κλήθηκε να κάνει ένα τεστ ρουτίνας για ναρκωτικά βρέθηκε θετικός στην κοκαΐνη. Ο άνδρας ορκιζόταν για την αθωότητά του και δήλωνε ότι το μόνο που ήπιε πριν πάει στη δουλειά ήταν ένα φλιτζάνι τσάι από βότανα. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι όποτε έπινε αυτό το τσάι αισθανόταν πολύ δραστήριος στο τιμόνι!

Ο γιατρός που έκανε το τεστ στον 38χρονο οδηγό του ζήτησε να του πάει μερικά φακελάκια τσαγιού. Ο ίδιος ο γιατρός ήπιε από το τσάι και βρέθηκε, επίσης, θετικός στην κοκαΐνη!

Οι ιταλικές αρχές έλαβαν δείγμα από το «τονωτικό» τσάι και οι εργαστηριακές εξετάσεις κατέδειξαν ότι το τσάι περιείχε μικρή ποσότητα από φύλλα κόκας.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica, το τσάι αυτό κυκλοφορεί σε πολλά καταστήματα στην χώρα και προέρχεται από έναν χονδρέμπορο από το Περού, ο οποίος έχει την έδρα του στο Μιλάνο. Η αστυνομία, μετά από έρευνα που διεξήγαγε, ανακάλυψε ότι ο Περουβιανός χονδρέμπορος είχε όλα τα νόμιμα έγγραφα για την αγορά και την διανομή του τσαγιού, αφού στο Περού το τσάι με φύλλα κόκας κυκλοφορεί νόμιμα εδώ και πολλά χρόνια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top