ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τουχτερό κρύο μας αποχαιρετά το 2015

Με τουχτερό κρύο μας αποχαιρετά το 2015

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού και από το απόγευμα θα έρθει βαρυχειμωνιά. Ο καινούργιος χρόνος θα φέρει δώρα βροχές, χιόνια και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Ακολουθεί αναλυτικά η πρόβλεψη για τον καιρό: 

Ψυχρή αέρια μάζα θα επηρεάσει την περιοχή από την Πέμπτη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο ελαφρών βροχών κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος όπου αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως προς τις αυγινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Στα προσήνεμα παράλια θα πνέουν μέτριοι, 4 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά και ανατολικά παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Από αργά το βράδυ της Πέμπτης και μετά τοπικές χιονοπτώσεις αναμένονται και σε ημιορεινές περιοχές.

Το Σάββατο αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση την Πέμπτη και περαιτέρω μικρή πτώση την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο αναμένεται μικρή άνοδος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top