Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 63χρονος Γιώργος μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 63χρονος Γιώργος μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Η Αστυνομία διερευνά θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες, στη Λευκωσία, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΓΑΣ, 63 ετών, κάτοικος Στροβόλου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 15:15 χθες το απόγευμα, ενώ ο 63χρονος κινείτο με ποδήλατο στην οδό Αγίας Μαρίνας, στον Στρόβολο, στη συμβολή με τη λεωφόρο Στροβόλου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 40 ετών.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε τον 63χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Το Τμήμα Τροχαίας Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE