LIFESTYLE

«Star Wars»: Η Δύναμη ξύπνησε εισπρακτικά σε ολόκληρο τον πλανήτη

«Star Wars»: Η Δύναμη ξύπνησε εισπρακτικά σε ολόκληρο τον πλανήτη

Η Ελλάδα δεν αποτέλεσε εξαίρεση στον παγκόσμιο εισπρακτικό θρίαμβο του ολοκαίνουργιου «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνά».

 Η περιπέτεια φαντασίας έκοψε πανελλαδικά το πρώτο 4ήμερο προβολής της 137.128 εισιτήρια σε 163 αίθουσες, από τα οποία τα 75.316 (77 αίθ. ) έγιναν στην Αθήνα. Οι παραπάνω αριθμοί κατατάσσουν το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνά» ως καλύτερο άνοιγμα ταινίας σε Σαββατοκύριακο Χριστουγέννων, ως 2ο καλύτερο άνοιγμα Σαββατοκύριακου για το 2015, το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα ταινίας Disney των τελευταίων πέντε ετών στη χώρα μας, και το καλύτερο άνοιγμα ταινίας Star Wars στη χώρα μας. 

Ας ταξιδέψουμε τώρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στις Η.Π.Α., λοιπόν, το νέο «Star Wars» φτάνοντας τα 544,6 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις δέκα μέρες(391,1 εκατ. δολ. την πρώτη εβδομάδα συν 153,5 εκατ. δολ. το δεύτερο τριήμερο ), μοιάζει κυριολεκτικά ασταμάτητο, έτοιμο να ξεπεράσει σύντομα τα 760,5 εκατ. δολ. του «Avatar» και να ανακηρυχθεί με διαφορά η εμπορικότερη ταινία όλων των εποχών. Το ίδιο φαίνεται πως θα συμβεί και όσον αφορά τις παγκόσμιες εισπράξεις, όπου η διαστημική περιπέτεια του Τζέιμς Κάμερον κρατά επίσης την πρωτοκαθεδρία με 2,8 δισ. δολ. Η ταινία του Τζέι Τζέι Έιμπραμς μετρά ήδη 1,1 δισ. δολ., χωρίς όμως να έχει ανοίξει ακόμα στη γιγαντιαία αγορά της Κίνας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top