Θα φωτίζουμε την σημαία του κατακτητή για άλλη μια βδομάδα – Δείτε ποιο είναι το χρέος των Τ/κ στην ΑΗΚ

Θα φωτίζουμε την σημαία του κατακτητή για άλλη μια βδομάδα – Δείτε ποιο είναι το χρέος των Τ/κ στην ΑΗΚ

Ηλεκτρικό ρεύμα στα κατεχόμενα με χρέωση θα παρέχει η ΑΗΚ μέχρι το τέλος και της ερχόμενης βδομάδας.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», η ΑΗΚ ήρθε σε επικοινωνία με την ΚΙΠ – ΤΕΚ κατεχομένων όπου και έχει συμφωνήσει το κόστος χρέωσης ανά κιλοβατώρα, αναμένοντας την έγκριση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.

Κατεχόμενα: Τους δίνουμε ακόμη ρεύμα - Θα καταβληθεί από το ψευδοκράτος το κόστος

Το ηλεκτρικό ρεύμα που παραχωρεί η Κυπριακή Δημοκρατία στα κατεχόμενα χρησιμοποιείται και για την φωταγώγηση της σημαίας του κατακτητή στον πενταδάκτυλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Τουρκοκύπριοι έχουν χρέος προς την ΑΗΚ ποσό της τάξεως των 2δις ευρώ, λόγω της δωρεάν παροχής ρεύματος που απολάμβαναν από το 1963 και έπειτα σε περιοχές που δεν έλεγχε η Κυπριακή Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.