ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Η μπόχα τους «κλείδωσε» στο σπίτι – Ζουν έναν εφιάλτη! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΠΑΦΟΣ: Η μπόχα τους «κλείδωσε» στο σπίτι – Ζουν έναν εφιάλτη! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πονοκέφαλος και έντονος προβληματισμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα για το θέμα του χώρου αδρανών υλικών στην Μαραθούντα της Πάφου.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι της περιοχής η κατάσταση είναι ανυπόφορη καθώς η δυσοσμία που επικρατεί τους έχει «κλειδώσει» στα σπίτια τους (βλ. σχετική φωτογραφία).

Απόλυτα χαρακτηριστικό είναι και το σημείωμα συμπολίτη μας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο κ. Παπαναστασίου σημειώνει σχετικά: «ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!! Κάθε βράδυ, η δυσοσμία από τα καμένα σκουπίδια στο "Χώρο Αδρανών Υλικών", που λειτουργεί παράνομα ο Δήμος Πάφου στη Μαραθούντα, είναι ανυπόφορη. Ο Δήμος Πάφου, παρά τις εκκλήσεις μας, αδιαφορεί προκλητικά. Από τις 31/12/2015 ζούμε κάθε βράδυ με αυτό τον εφιάλτη. Μέχρι και τα πορτοπαράθυρα έχουμε σφραγίσει.... Κατά τα άλλα ζούμε στην Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης! Ο Δήμαρχος Πάφου ενημερώνεται από εμένα προσωπικά για την όλη κατάσταση, από την πρώτη στιγμή, αλλά δυστυχώς επιμένει να λειτουργεί το χώρο αυτό παράνομα, αδιαφορώντας για την υγεία μας».


 

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος για να μας ενημερώσει σχετικά με τις κινήσεις που προβαίνει ο Δήμος σε ό,τι αφορά το ζήτημα αυτό. Ο κ. Φαίδωνος ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Δήμος βρίσκεται δίπλα από τους πολίτες του τονίζοντας πως το θέμα θα λυθεί σύντομα, καθώς έχει προκηρύξει πρόσφορα σε άλλο τεμάχιο σε νέο χώρο που έχει παραχωρηθεί από το κράτος.

Χαρακτηριστικά ο κ. Φαίδωνας ανέφερε πως «για όσο διάστημα λειτουργεί ο χώρος αδρανών υλικών στην Μαραθούντα, ο Δήμος θα είναι πολύ αυστηρός σε ό,τι αφορά την διαχείριση του».

Επίσης, ανέφερε πως με την δημιουργία του νέου χώρου αδρανών υλικών  το προσωπικό θα αντικατασταθεί πλήρως.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top