ΚΟΣΜΟΣ

«Ξύπνησε» η κατάρα του Ράμσεϊ: Έβαλε γκολ, πέθανε ο Μπάουι-Ποιους διάσημους έχει «φάει»

«Ξύπνησε» η κατάρα του Ράμσεϊ: Έβαλε γκολ, πέθανε ο Μπάουι-Ποιους διάσημους έχει «φάει»

Θα μπορούσε να είναι ένα μακάβριο αστείο ή μία μακάβρια σύμπτωση. Όμως οι συμπτώσεις παραείναι πολλές στην περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Άρσεναλ Άαρον Ράμσεϊ και μία «κατάρα» φαίνεται να τον κυνηγάει κάθε φορά που βάζει γκολ: Ένας διάσημος πεθαίνει!

Τη μοίρα των διασημοτήτων που αποδημούν εις κύριον, όποτε σκοράρει ο Ράμσεϊ, ακολούθησε χθες, Δευτέρα, και ο Ντέιβιντ Μπάουι. Ο άσος των «Κανονιέρηδων» ήταν ένας από τους τρεις σκόρερ έναντι στη Σάντερλαντ την προηγούμενη ημέρα.

Πάμε να δούμε όμως τις μακάβριες συμπτώσεις που κυνηγούν τον 25χρονο Ράμσεϊ και που έχει στοιχίσει ο βρετανικός Τύπος μέσα από αναρτήσεις χρηστών στο Twitter.

Η λίστα των «θυμάτων» του Ράμσεϊ όταν πετυχαίνει γκολ περιλαμβάνει με χρονολογική σειρά τον Μπιν Λάντεν, τον Μουαμάρ Καντάφι, τον Στιβ Τζομπς, τη Γουίτνεϊ Χιούστον, τον Πολ Γουόκερ, τον Ρόμπιν Γουίλιαμς και τον σερ Ρίτσαρντ Αντένμπορο σύμφωνα με το newsonly.gr.

Ο ίδιος πάντως σε συνέντευξή του πριν από μερικούς μήνες είχε δηλώσει στο Sport Magazine, ότι αυτή η θεωρία είναι απλά «γελοία», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η πιο γελοία φήμη που έχω ακούσει είναι ότι πεθαίνει κόσμος όταν σκοράρω. Είναι απλά μία τρελή θεωρία».

Ας δούμε τη λίστα

-1 Μαΐου 2011: Ο Ράμσεϊ σκοράρει έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Emirates

-2 Μαΐου 2011: Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν εξουδετερώνεται από την αμερικανική επίλεκτη ομάδα Navy Seals στο Πακιστάν

-2 Οκτωβρίου 2011: Βρίσκει στόχο στα δίχτυα των Spurs στο White Hart Lane

-5 Οκτωβρίου: Πεθαίνει νικημένος από τον καρκίνο ο γκουρού της Apple, Στιβ Τζομπς

-19 Οκτωβρίου 2011: Ο Ράμσεϊ πετυχαίνει γκολ εναντίον της Μαρσέιγ σε αγώνα του Champions League

-20 Οκτωβρίου: Ο δικτάτορας της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι συλλαμβάνεται από αντικαθεστωτικούς στο σπίτι του στη Σύρτη και υποκύπτει στα τραύματά του

-11 Φεβρουαρίου 2012: Ο Ράμσεϊ σκοράρει κατά της Σάντερλαντ κ αι την ίδια μέρα βρίσκεται νεκρή στη μπανιέρα του σπιτιού της η διάσημη τραγουδίστρια Γουίτνεϊ Χιούστον

-Νοέμβριος 2013: Ο Ράμσεϊ πετυχαίνει γκολ σε βάρος της Κάρντιφ. Λίγο μετά ο πλανήτης θα παγώσει στην είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός των ταινιών «Fast and Furious», Πολ Γουόκερ, χάνει άδικα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα και σε ηλικία μόλις 40 ετών.

-Στις 10 Αυγούστου 2014 λίγο αφότου έχει πετύχει γκολ στα δίχτυα της Μάντσεστερ ο αγαπημένος ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς, βρίσκεται απαγχονισμένος με τη ζώνη τπυ στη ντουλάπα του σπιτιού του, σε ηλικία 63 ετών.

-24 Αυγούστου 2014: Ο σπουδαίος Βρετανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, σερ Ρίτσαρντ Ατένμπορο, αφήνει την τελευταία πνοή του σε ηλικία 90 ετών. Λίγες μέρες νωρίτερα, στις 19 Αυγούστου, ο Ράμσεϊ είχε βρει δίχτυα στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Μπεσίκτας για το Champions League.

Και τώρα ο Ντέιβιντ Μπάουι. Να είναι τελικά ατυχείς συμπτώσεις; Θα δείξει στο επόμενο γκολ του...

Με πληροοφορίες από metro.uk, Los Angeles Times, Daily Mail

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top