Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Βουλευτές για το ΑΚΕΛ στη Λεμεσό! Απομένει η επικύρωση από την Κ.Ε

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Βουλευτές για το ΑΚΕΛ στη Λεμεσό! Απομένει η επικύρωση από την Κ.Ε

Κύριος ομιλητής στην Εκλογική Συνδιάσκεψη ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Διαβάστε επίσης: Γνωστός Δημοσιογράφος υποψήφιος Βουλευτής με το ΑΚΕΛ στη Λεμεσό!

Διαβάστε επίσης: Του αρέσουν οι…καρέκλες! Δήμαρχος πάει για Βουλευτής με το ΑΚΕΛ!

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Λεμεσού, με βάση τις πρόνοιες του Καταστατικού και των Κανονισμών Λειτουργίας του ΑΚΕΛ για τον καταρτισμό των ψηφοδελτίων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2016, πραγματοποίησε την Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη της, την Τετάρτη 13/1/2016 και ώρα 6:30μ.μ. στην αίθουσα «ΦΙΛΙΑΣ» ΠΕΟ Λεμεσού.

Όπως καθορίζεται από το Καταστατικό, στη Συνδιάσκεψη δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα μέλη του ΑΚΕΛ που οργανικά ανήκουν στην Επαρχιακή Οργάνωση του ΑΚΕΛ Λεμεσού και είναι εκλελεγμένα σε κομματικά σώματα όλων των επιπέδων, καθώς επίσης και κομματικά μέλη που μετέχουν στα κεντρικά και επαρχιακά σώματα των Οργανώσεων του Λαϊκού Κινήματος.

Η Συνδιάσκεψη με μυστική ψηφοφορία θα διαμόρφωσε το ψηφοδέλτιο, το οποίο σύμφωνα με το Καταστατικό θα τεθεί για επικύρωση στην Κ.Ε. του ΑΚΕΛ.

Αυτοί είναι οι 12 «εκλεκτοί»:

Αδάμου Αδάμος – Βουλευτής

Γεωργίου Γιώργος - Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών

Ιωάννου Αργεντούλα – Νομικός

Ιωάννου Νέαρχος – Γενικός Δ/ντης ΣΤΛ

Καυκαλιάς Άντρος – Βουλευτής

Κλεάνθους Πέτρος - Δημόσιος υπάλληλος

Κώστα Κώστας – Βουλευτής

Μακαρίου Γιώργος – Πρώην Δ/ντης Πυροσβεστικής – Πρ. Συνδ. Αντιστασιακών

Μέσης Χρίστος – Βουλευτής

Μιχαηλίδου-Χριστου Φωτεινή– Νομικός

Μιχαλακάκος Δημήτρης – Δημοσιογράφος

Τριμικλινιώτης Νίκος – Πανεπιστημιακός

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Η υπόθεση με το κολλάζ των νέων πινάκων του Γιώργου Γαβριήλ δεν είναι ζήτημα τέχνης. Είναι ζήτημα πολιτικής. Και πιο συγκεκριμένα, ζήτημα προεκλογικής στρατηγικής, πολιτικής συνέπειας και σύγκρουσης για την ηγεμονία στον χώρο της δεξιάς, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE