Μετά τον άντρα της η Σελίν Ντιόν έχασε και τον αδελφό της

Μετά τον άντρα της η Σελίν Ντιόν έχασε και τον αδελφό της

Συντετριμμένη η τραγουδίστρια

Διπλό χτύπημα δέχτηκε η πολύ γνωστή τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν, που λίγες μέρες μετά το θάνατο του συζύγου της Ρενέ Ανγκέλι έχασε και τον πολυαγαπημένο αδελφό της Ντάνιελ.

Ο 59χρονος πάλευε με τον καρκίνο και χθες μπήκε στην εντατική με τους γιατρούς να του δίνουν λίγες ώρες ή μέρες, πρόγνωση που τελικά επαληθεύτηκε.

Ο Ρενέ Ανγκέλι θα ταφεί στο Μόντρεαλ σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ντιόν. Μαζί του είχε αποκτήσει τρία παιδιά, και παρά το ότι τους χώριζαν 26 ολόκληρα χρόνια ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της show biz.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE