ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λεμεσός: Σύλληψη 38χρονης υπαλλήλου τραπεζικού ιδρύματος! Τσέπωνε λεφτά από καταθέσεις εταιρίας

Λεμεσός: Σύλληψη 38χρονης υπαλλήλου τραπεζικού ιδρύματος! Τσέπωνε λεφτά από καταθέσεις εταιρίας

Εκμεταλλεύτηκε την τυφλή εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο της από μεγάλη εταιρία αλλαντικών στην Κύπρο και έβαζε χέρι στις καταθέσεις που γίνονταν κατά τακτά χρονικά διάστημα! Έκανε όμως το λάθος και πιάστηκε στη φάκα.

Στη σύλληψη 30χρονης υπαλλήλου πιστωτικού ιδρύματος στη Λεμεσό προχώρησε σήμερα Δευτέρα (18/1) η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η συγκεκριμένη ταμίας από τον Δεκέμβριο του 2014 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2015, έβαζε χέρι στις καταθέσεις μεγάλης εταιρίας αλλαντικών μέχρι που το μυρίστηκε ο Διευθυντής.

Σήμερα το πρωί λοιπόν ο Διευθυντής της εταιρίας αλλαντικών επισκέφτηκε ο ίδιος προσωπικά το συγκεκριμένο πιστωτικό ίδρυμα και έκανε κατάθεση συνολικού ύψους 4.800 ευρώ.

Το απόγευμα όμως, όταν απέκτησε πρόσβαση στις ημερήσιες συναλλαγές του ανακάλυψε ότι η κατάθεση του ήταν…κουτσουρεμένη κατά 1000 ευρώ. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία, που έκανε έφοδο στο τραπεζικό ίδρυμα, όπου και μετά από έρευνες εντοπίστηκαν στη τσάντα της 30χρονης, τα 1000 ευρώ που τσέπωσε από την κατάθεση.

Μετά από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι εδώ και ένα χρόνο, η ταμίας εφάρμοζε την πιο πάνω τακτική, αφαιρώντας λεφτά από το συνολικό ύψος των καταθέσεων, με το ποσό που τσέπωσε να ανέρχεται στις 41.000 ευρώ.

Συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, όπου και παραδέχτηκε ενοχή για το σημερινό περιστατικό, ενώ αύριο Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Σ.Σ

(φωτογραφία αρχείου)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top